суботу, 20 жовтня 2012 р.

ЩОБ ДІТИ ХВОРІЛИ МЕНШЕ

Звернення про допомогу від працівників державних медичних установ не раз доводиться  чути успішним підприємцям чи представникам влади. Інше питання, чи кожен береться допомогти, може і хоче. Цього разу на прохання медиків Ірпінської дитячої лікарні відгукнулися голова ВМГО «Нові обличчя» ВОЛОДИМИР КАРПЛЮК та голова СОГ «Демократична Київщина» ІГОР НАЙДА. 19 жовтня закладу було завезено майже 600 одиниць різноманітних лікарських препаратів від провідних вітчизняних виробників та подаровано такий важливий для лікарні «Юлайзер» – сучасний апарат для інгаляційної терапії дихальних шляхів від фармацевтичної компанії «Юрія-Фарм». Вже закуплено і нові матраци на усі 40 дитячих ліжечок.
«У нас проблема не лише із браком необхідних лікарських препаратів, а й з утепленням палат, станом нашого приміщення – на стінах утворився грибок. Особливо гостро стоїть питання із пральнею. Ми раніше возили білизну в Бучу, але зараз такої можливості немає», – розповідає головна медсестра Ірпінської дитячої лікарні ЛЮДМИЛА ЛЕОНТІЇВНА МИНЕНКО.
Потрібні лікарні і прилади для вимірювання тиску, і навіть матраци для дитячих ліжечок.
Це не перша допомога, надана СОГ «Демократична Київщина».  «Зараз, у ході передвиборчої агітації, будь-які подарунки сприймаються двояко, однак ніхто з нас нікуди не балотується, а по-друге – наша допомога не разова: плануємо до Вас навідуватися щоквартально, утеплимо декілька дитячих палат, встановивши сучасні металопластикові вікна, та допоможемо облаштувати власну пральню. То ж визначайтеся, де саме вона буде і телефонуйте нам», – пообіцяв ВОЛОДИМИР КАРПЛЮК.
ІГОР НАЙДА, – сам лікар з багаторічним досвідом, запросив присутніх працівників лікарні до Клубу медиків, який започатковується спільно з Мистецьким центром «Камертон». «Від того, як ви будете відпочивати, проводити дозвілля, як часто вас наповнюватимуть позитивні емоції, залежить і мікроклімат у колективі, і навіть якість роботи», – зазначив Ігор Володимирович. – «То ж є можливість і самим проявляти власну творчість, і долучатися до культурно-мистецьких традицій міста, приєднавшись до нашого клубу».
Усі діти більше чи менше, але час від часу хворіють. «Завдання кожного з нас, допомагати створювати такі умови, щоб і хворіли рідше, а якщо вже таке трапилося, то одужували швидше», – побажали на прощання гості. 

Немає коментарів:

Дописати коментар