середу, 12 вересня 2012 р.

СОГ «ДЕМОКРАТИЧНА КИЇВЩИНА» ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПІДТРИМКИ МОЛОДІЖНОГО МИСТЕЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ІМЕНІ ІВАНА КОВАЛЕНКА (М. БОЯРКА)

За ініціативи громадської організації «Центр розвитку громад» Боярська міська рада запроваджує щорічний Молодіжний мистецький фестиваль імені Івана Коваленка.

Фестивалю присвоєно ім’я учителя, поета та дисидента Івана Юхимовича Коваленка, котрий прожив у Боярці більш, як піввіку.
Висока поезія цього митця традиційно приваблює композиторів, спонукає їх до створення пісень.  Іван Коваленко був видатним педагогом, усе життя присвятив навчанню та вихованню молоді. Він не тільки писав вірші, але й грав на багатьох музичних інструментах, добре малював, володів акторським мистецтвом і всі свої вміння передавав учням, виховуючи їх всебічно розвиненими особистостями.
Мета Фестивалю – виховання у молоді патріотичних почуттів до України та рідної землі, гармонійний розвиток підростаючого покоління; увічнення пам’яті поета-дисидента та педагога Івана Коваленка.
Завдання Фестивалю:

v виявлення творчо обдарованої молоді, розвиток її потенціалу;
v створення умов для творчого самовираження молодих людей;
v популяризація поетичного слова та української пісні серед дітей та молоді;
v сприяння залученню меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді.





Запрошуємо до участі у конкурсі талановиту  молодь віком
від 7 до 30 років:
Ø Міжнародний поетичний конкурс «Віршована мелодія» (тексти пісень)

Ø Конкурс читців

Ø Вокальний конкурс

Ø Конкурс гітаристів

Конкурси відбудуться у Боярці у вересні-листопаді 2012 р
Докладнішу інформацію та форми заявок можна знайти на сайті І.Коваленка http://ivan-kovalenko.info/

Для участі необхідно подати заявку, у котрій вказати прізвище, ім’я та по-батькові, рік народження, вік, контактні дані (е-mail, телефони, поштова адреса), назву навчального закладу чи місця роботи, програму виступу тощо. При собі конкурсантам необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження. Якщо учасник Фестивалю  не досяг повноліття,  повну відповідальність за його безпеку, життя та здоров’я  несе супроводжуюча особа.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
v Про поетичний конкурс:    text-pisni@ukr.net   тел. 063-619-40-31, 099-343-08-38, (04598)-46-851 (Кириленко Марія Іванівна, донька поета Івана Коваленка).

v Про конкурс читців:    km_mel@ukr.net   тел. (04598)-36950, 095-165-91-38 (Мелашенко Катерина Миколаївна, директор Боярської ЗОШ №1).

v Про вокальний конкурс:  ctmoberig@mail.ru    тел. (04598)-43-665 (Скочко Тетяна Олександрівна, педагог-організатор ТЦМ «Оберіг»).

v Про конкурс гітаристів:   ctmoberig@mail.ru   тел. 097-38-59-886; (04598)-43-666 (Вишняк Володимир Федорович, викладач ТЦМ «Оберіг»).

v Загальна інформація:   mkyrylenko@ukr.net  (Марія Іванівна Кириленко, донька поета)
Оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар