суботу, 1 грудня 2012 р.

МОЛОДЬ ШУКАЄ СВОЄ «МІСЦЕ ПІД СОНЦЕМ»!


17 листопада в готелі «Ірпінь» на День студента відбувся молодіжний захід у форматі вечірки, який зібрав молодих активістів не тільки з Приірпіння, але й сусідніх міст: Ворзель, Буча, Гостомель, Ірпінь, Коцюбинське, Боярка! Вечір знайомства, представлення досвіду, обмін позитивом та багато гарного настрою – все в одному флаконі. Завданням заходу було не лише гарно та весело провести час разом, але й поділитися кращими практиками молодіжної діяльності у своїх містах. Захід відбувся за підтримки СОГ "Демократична Київщина".
Фотозвіт заходу за посиланням http://irpinfond.io.ua/album574458 
17 листопада в готелі «Ірпінь» на День студента відбувся молодіжний захід у форматі вечірки, який зібрав молодих активістів не тільки з Приірпіння, але й сусідніх міст: Ворзель, Буча, Гостомель, Ірпінь, Коцюбинське, Боярка! Вечір знайомства, представлення досвіду, обмін позитивом та багато гарного настрою – все в одному флаконі. Завданням заходу було не лише гарно та весело провести час разом, але й поділитися кращими практиками молодіжної діяльності у своїх містах. Захід відбувся за підтримки СОГ "Демократична Київщина".

Першим презентував свою діяльність ВІТАЛЯ СУГАКО – розповів про ірпінську «Школу лідерства, менеджменту та самоврядування». «Школа» проводить заняття для активної і творчої молоді в різних форматах, метою яких є розвивати у слухачеві здібності до пізнання себе, саморозвитку, самовдосконалення, усвідомлення необхідності безперервної самоосвіти впродовж усього життя та формування необхідних для успішного життя якосте. Набуті навички сприятимуть пошуку роботи, започаткуванню власної справи, нададуть можливість вміло управляти людьми і бізнес-процесами, реалізовувати проекти, творити з насолодою і бути задоволеним від кожного прожитого дня.

Далі ОЛЕКСАНДР БРУСНЄЦОВ поділився успіхами та планами діяльності в Ірпені та Ворзелі, розповів про свій шлях від просто активіста до бізнесмена та кандидата в народні депутати, про свою молодіжну організацію «Молодь Ворзеля Разом». Саша зазначив, що молодим людям дуже важливо вести активне громадське життя, оскільки це визначає діяльність та успішність у майбутньому.

ОЛЕНА ДЗЮБЕНКО – представниця боярського молодіжного клубу «Позитив» просто вразила усіх присутніх соціальною активністю клубу та кількістю заходів, які проводять молоді активісти Боярки в рамках діяльності клубу: соціальні проекти на благо міста; психологічні тренінги для підлітків та молоді; свята для хворих діток; участь у майстер-класах; спортивні змагання; суботники, акції, концертні програми та багато іншого.

Особливим духом єдності та порозуміння віяло і від дружньої командної презентації ініціативної групи «Лісова Брама». МАРИНКА НАУМЕНКО – голова групи – представила творчі заходи, які організовує група, а також розповіла про єко-фестиваль «ЛісРук», що гучно та успішно пройшов в Ірпені цієї весни. Кожен із семи учасників творчого об’єднання представив свою мотивацію, прагнення, духовні амбіції кращого та красивішого.


ДАР’Я НЕПОЧАТОВА – керівник проектів Українського форуму благодійників, як молода активна представниця ворзельської громади, презентувала свій багаторічний досвід в організації дівчат-гайдів та запропонувала створити на теренах нашого регіону перші групи дівчат, що здатні успішно не лише долати життєві труднощі, але й будувати життя успішної та сильної жінки.


Справжніми родзинками цього свята стали наші іноземні гості-волонтери: Молін Сандстром зі Швеції, Деніца Дімітрова з Болгарії, та Джеремі Ємеланд із США. Перебуваючи в Приірпінні вони показують прекрасний приклад молодої активної людини, що шукає себе через волонтерську діяльність, через добрі справи для громади.

Наші англомовні друзі розповіли про свої хобі та про пригоди цього літа, поділилися позитивними враженнями про Україну, її гостинних жителів, красу краєвидів, і також зазначили про не найбільш приємні речі, які можна зустріти у нас: наприклад, поїздки в маршрутках точно приносять мало задоволення.

Далі було шведське караоке, майстер-клас з американського футболу, ірландські танці, солодощі та жвава музика.
На останок АНАСТАСІЯ ПОПСУЙ, директор Фонду громади Приірпіння та організатор свята, розповіла про нові можливості для молоді регіону: про створення Молодіжного банку, що акумулюватиме кращі ідеї від молоді та надаватиме фінансування на їх втілення. Рішення про надання грантів буде прийматися самою молоддю, яка пройде спеціальний кастинг та потрапить до «ядра» Молодіжного банку. Також розповіла про новий проект Фонду Богдана Гаврилишина «Вісім компетенцій, що змінюють поведінку» та запросила до слова людей, що готові підтримувати молодь у їх прагненнях та починаннях.

ДМИТРО ВОЙЦЕХ (голова Іменного фонду) зазначив, що завжди готовий підтримувати дієву та свідому молодь і через створені молоддю проекти та пропозиції надавати фінансування на їх втілення. Оскільки засновник свого іменного фонду і сам є представником активної молоді в регіоні, то всі зміни та позитивні зрушення у місцевій громаді будуть втілюватися спільно та злагоджено. Пріоритетами Іменного фонду на найближчий рік обрано продовження вдосконалення та впровадження стратегічного плану розвитку передмістя Києва, а також підтримка ініціатив молоді регіону.
ІГОР НАЙДА – голова СОГ «Демократична Київщина», засновник та тренер «Школі лідерства» в Ірпені, давно і серйозно займається питаннями освіти та підготовки свідомої й духовно сильної молоді в Приірпінні. Як керівник у комерційній компанії та людина з високими моральними цінностями – він завжди порадить, навчить та допоможе реалізувати себе, знайти свій шлях у цьому світі. Пан Ігор наголосив на тому, що сучасна молодь має величезний потенціал та дійсно розуміє справжні життєві цінності – віру в себе, довіру до людей, прагнення до позитивних змін у суспільстві.

Вечірка завершилася, але почалася нова цікава робота – нові види діяльності для молоді, практичний майданчик до самореалізації та підтримка молодіжних ініціатив через нову технологію – Молодіжний Банк.

Ми віримо в наш успіх, ми поділяємо цінності один одного, ми збудуємо своє «місце під сонцем», де лише краще майбутнє та безмежні обрії! Якщо ви також хочете долучитися до діяльності Молодіжного банку чи просто більше дізнатися про цей новий вид самореалізації – звертайтеся до Анастасії Попсуй, 0661384399 або irpin.foundation@gmail.com.

Фотозвіт заходу за посиланням http://irpinfond.io.ua/album574458

Немає коментарів:

Дописати коментар