пʼятницю, 1 березня 2013 р.

Хто управляє собою – управляє своїм життям


Фото: Володимир Шилов
 
 
 
 



01-03-2013 о 11:00 ПУЛЬСАР ПРИІРПІННЯ
  • Автор: Мирослава Павлюк
  • Рубрика: Соціум

  •  
    За насущними знаннями ми звикли далеко ходити. Однак вони зовсім поруч, і наш народ має ці знання вже не перше тисячоліття. Давні предки нашої землі – слов’яни, - вміли поєднувати взаємодію законів всесвіту із власним життям, не руйнуючи все живе навколо себе.


    Нинішній динамічний світ стрімко розвивається на рівні нанотехнологій, а на духовному - людство помітно деградує, знищуючи навколо себе природу і себе також.
    Щоб допомогти осмислити ті процеси, які відбуваються як на рівні нашої країни так і в світі в цілому, а передусім – у власній душі, у «Школі лідерства, менеджменту і самоврядування: європейський вимір» проходить цикл зустрічей із Сергієм Даниловим як з одним із не багатьох носіїв старослов’янских знань. Організовує зустрічі керівник «Школи лідерства» - Ігор Найда.
    Кожна зустріч – неповторна, але в основі усіх занять – як свідомо пройти життєвий шлях, черпаючи мудрість та знання своїх предків.
    Кожен із нас протягом життя відчуває невидимий зв'язок зі своїми батьками та дітьми. Але мало хто замислювався, - що ж таке наш Рід.
    Усвідомлення родового коріння – ніби міст між минулим та майбутнім. Інколи, щоб повною мірою відчути свій потенціал і напрямок зростання, варто повернутися до минулого та дізнатися - що цінували і якими знаннями володіли у житті наші предки.
    Відновлюючи такий зв'язок, отримуємо в нагороду додаткові сили і масштабне бачення цілісної ролі людини в житті.
    Повноцінність життя розпочинається з уміння розуміти себе - як на фізичному, емоційному та ментальному плані. Навчитись управляти собою – це щоденна практика у відтворенні зв’язку з собою ж. Людина, яка управляє собою – управляє своїм життям.
    Зустріч із Сергієм Даниловим була багата мудрими порадами. Одна із них: «В основі свого цілісного існування стоїть уміння бачити себе зі сторони і розуміти, що справді приносить радість, а що - створює миттєву ілюзію щастя».
    Цінність життєвого розвитку полягає в умінні мислити позитивно, а не проблемами, мислити задачами, а не перепонами. Сьогодні так сприймають життя лише 10 % населення. Що заважає кожному змінити своє ставлення до себе, життя, культури та землі, на якій відбуваються всі життєві дійства?
    Бажаючі приєднатися до числа «дослідників» старослов’янских знань без проблем знайдуть пізнавальні матеріали з Сергієм Даниловим в Інтернеті, а також будуть бажаними гостями під час нових зустрічей в рамках «Школи лідерства».
     
     

    Немає коментарів:

    Дописати коментар